onsdag 28 april 2010

Kör du en Suzuki och skall till MC Live på Barkaby under fredag, lördag eller söndag?

Då skall du passa på att träffas oss från Suzuki Chopper Club Sweden ( SCCS ) som kommer finnas på plats under hela MC Live.http://www.mclive.se/

Namnet Suzuki Chopper Club Sweden kommer från den danska förlagan. I Danmark används namnet Chopper som vi använder namnet Custom, kanske lite förvirrande! Ett samarbete startades under senare delen 2002 med tanke att bilda klubben 2003.

SCCS har idag flera regioner med regionsansvariga i Syd, Väst, Öst, Sthlm och Norr. Tanken med detta var att varje region skall drivas som en egen enhet/klubb under en gemensam styrelse där regionsansvariga ingår. Hur verksamheten bedrivs i varje region beror på medlemmarna inom regionen. Medlemmarna är klubben.Suzuki Chopper Club Sweden är idag en av de stora etablerade märkesklubbarna i Sverige

Under åren har klubbens medlemmar åkt på träffar runt om i landet, där MC-dagarna i Västervik har blivit ett stående inslag och SCCS utgör snart det största och livfullaste inslaget på campen!
Vi har även hälsat på vår systerklubb i Danmark ett antal gånger.

Trots vissa, kanske oundvikliga avgångar, ser det ut som att klubben är i stadig tillväxt och förhoppningsvis kan vi få in yngre medlemmar som ser tjusningen med att åka ”tillbakalutat”, i sansat tempo.

http://www.suzuki-chopper.se

Jag själv kommer att vara där under lördagen, kanske vi ses där?

Ride On.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar